SERGEJ ĆETKOVIĆ: Očekujem finale na Evrosongu, žao mi je što se Srbija ne takmiči! (VIDEO)

- Ne očekujem sad nekakve 12-tice, ali očekujem da Crna Gora uđe u finale, iako to zadnjih godina nije bio slučaj. Sudeći po internetu i kladionicama, finalno veče je tu pred nama - rekao je pevač

  • 7

Crnogorski pevač i kantautor Sergej Ćetković odbrojava dane do svog nastupa sa pesmom "Moj svijet" u Kopenhagenu na ovogodišnjem "Evrosongu" i ne krije da se nada visokom plasmanu.

- Ne očekujem sad nekakve 12-tice, ali očekujem da Crna Gora uđe u finale, iako to zadnjih godina nije bio slučaj. Na meni je teži zadatak pošto sam u prvoj polufinalnoj večeri okružen zemljama koje nisu iz reginona, ali sudeći po internetu i kladionicama, finale je tu pred nama - rekao je Sergej, koji je treći po preglednima na Jutjubu.

Ćetković ističe da mu je žao što Srbija neće učestvovati na ovogodišnjem takmičenju, i ističe da je finansijska kriza učinila svoje i za ostale zemlje u regionu.

- Za ovaj tip predstavljanja svoje zemlje treba puno novca i priprema. Žao mi je što ove godine neće biti Srbije na "Evrosongu", neće biti ni Bosne i Hercegovine, nema ni Hrvatske, ali eto, družićemo se sa kolegama iz Makedonije i Slovenije - rekao je on za emisiju "Glamur" i dodao da se nada da će ljudi iz dijaspore glasati za njega.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anamarija

    27. mart 2014 | 15:16

    Zamisli dobije crna gora i nema gdje da odrzi sledece godine evroviziju posto je izuzetno mama

  • Dzoni Montenegro

    27. mart 2014 | 23:54

    Sergej do pobjede!

  • Montenegro

    28. mart 2014 | 12:35

    Ovđe neki pljuju ovog čovjeka a ne znaju pravilno sastaviti rečenicu,TUGA! Sergej doktore,finale je zagarantovano,a dalji plasman će biti kako Bog odredi! Posle Marije Šerifović ovo je ubjedljivo najbolja pjesma sa ovih prostora! Mne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA