MAMURNA: Pogledajte novi spot Seke Aleksić (VIDEO)

"Pred vama je spot za novu pesmu „Mamurna“ koji je zamišljen kao kraći film čija se radnja nastavlja u spotu za pesmu „Brodolom“ , što ćete moći da vidite krajem aprila", napisala je pevačica na svojoj Fejsbuk stranici

  • 26

Pevačica Seka Aleksić objavila je dugoočekivani spot za svoju najnoviju pesmu "Mamurna", za koju već mnogi smatraju da će biti veliki hit u budućnosti.

Ekranizacija nove numere folk zvezde je zamišljen kao kraći film čija se radnja nastavlja u spotu za pesmu "Brodolom", koji će biti premijerno prikazan 30. aprila.

Pored Seke, u spotu se pojavljuje i atraktivna manekenka Aleksandra Đorđević, koju pamptimo po ulozi seksi Brazilke iz filma "Montevideo, vidimo se"., kao i bivša učesnica "Farme" Sandra Obradović.

- Pre svega, želim da vam se zahvalim na snazi koju mi dajete i na tome što ste nestrpljivo čekali premijeru spota koji smo snimali nekoliko dana. Iza ovoga ne stojim samo ja. Tu je divna i uigrana ekipa mojih saradnika koji me maksimalno podržavaju.Sigurna sam da ćete osetiti emociju koju sam želela da vam prenesem i još jednom, veliko HVALA što ste uz mene sve ove godine -  napisala je Seka na svojoj Fejsbuk stranici.

Tekst za numeru "Mamurna" napisala je Divna Vasić, tok je za aranžman bio zadužen Marko Cvetković.

Pogledajte spoz za pesmu "Mamurna":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • david

    30. mart 2014 | 16:34

    Konačno da se pojavi žensko u Sekinom spotu,Aleksandra je prelepa!

  • bzz

    30. mart 2014 | 18:25

    spot je stvarno extra i pjesma je super, ali ne razumijem kakve veze ima naziv "Mamurna" sa spotom ? :P

  • Darko

    30. mart 2014 | 21:01

    Uzasna pesma i jos gori spot koji prati pesmu. Ova Seka je olicenje neukusa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA