STANIJA: Ja sam srpska Kim Kardašijan! (FOTO)

- Samim tim što imam svoj posao, zaradu, ne mogu biti starleta. Za mene je eksponiranje u medijima i slikanje hobi - kaže Dobrojevićeva

  • 6

Za to što stalno objavljuje svoje golišave slike, Stanija kaže da joj je to hobi, ali i da to nikako ne znači neko sme da je zove starletom, jer kako kaže, ona to sigurno nije jer finansijski izdržava samu sebe. Ipak, godi joj kada je porede sa Kim Kardašijan

- Kada su me na početku pitali da li bi mi smetalo da me umesto fotomodelom oslovljavaju kao starletu pomislila sam da u tome nema ništa loše. Kim Kardašijan je američka starleta, zarađuje novac od slikanja, poziranja, pojavljivanja i svog rijalitija, i ne mogu da kažem da bi mi bila uvreda da budem srpski pandan takvoj osobi. Međutim, sada se to zaista mnogo promenilo i ne dopada mi se da me zovu starletom - rekla je Stanija.

Ona napominje zanimanje starleta kod nas zloupotrebljeno i da se tako oslovljavaju devojke koje na prvom mestu nemaju zanimanje, ali i one koje finansiraju bogati muškarci.

- I da objasnim jednom za svagda, starlete su devojke koje se samo slikaju i poziraju a nemaju konkretno zanimanje i posao. Samim tim što imam svoj posao, zaradu ne mogu biti starleta. Za mene je eksponiranje u medijima i slikanje hobi, i to što vidite je samo jedan mali deo mene i mog života, ali sam imala tu sreću da sam i hobi umela lepo da iskoristim i unovčim - izjavila je Dobrojevićeva i napomenula da je mnogo nervira kada je stavljaju u isti koš sa domaćim starletama.

Najtraženija sam devojka za razne angažmane u Srbiji i najbolje plaćena. Zato se i ja lično pitam odakle tim devojkama koje ne rade kao ja i nemaju posao u Americi, novac?!  Zato mi ne prija što me svrstavaju u isti koš sa srpskim "starletama"i molila bih medije da prestanu sa tim - kaže Stanija, koja naglašava da je od svojih momaka dobijala poklone, ali ne papreno skupe, i da je za nju najbitniji gest i pažnja.

(Telegraf.rs/ izvor: opera-17.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • robi

    31. mart 2014 | 20:28

    kad ces vise da odes negde i da se vise ne vracas...da ne gledamo vise tvoja lupetanja

  • MACOLA

    1. april 2014 | 08:31

    "Imam svoj posao" ovo me podseti na onu izreku "ja sam postena K....A"

  • Minotaur

    1. april 2014 | 02:25

    Bas si riba. Taj tvoj hobi se se inace zove pornografija devojcice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA