Novi album Majkla Džeksona u maju

Posthumno ostvarenje popularnog pevača nosi će ime "XSCAPE" i sadrži osam novih pesama po izboru LA Rida, predsednika "Epik rekordsa", koji je preslušao sve demo snimke koje je kralj popa napravio tokom četiri decenije karijere

  • 4

Novi, posthumni album Majkla Džeksona biće objavljen 13. maja u izdanju diskografske kuće "Epik rekords".

Projekat, koji nosi naziv "XSCAPE", sadrži osam novih pesama po izboru LA Rida, predsednika "Epik rekordsa", koji je preslušao sve demo snimke koje je kralj popa napravio tokom četiri decenije karijere.

Na osavremenjavanju numera radili su producenti poput Timbalanda, Stargejta i Rodnija Džerkinsa, koji je sa Džeksonom snimio album "Invincible" iz 2001.

- Majkl je za sobom ostavio nekoliko muzičkih izvedbi koje s velikim ponosom predstavljamo posredstvom producenata s kojima je direktno radio ili je želeo da radi - rekao je Rid, a prenosi BBC.

Deluks izdanje sadržaće, takođe, i originalne verzije svih osam remiksovanih pesama, a moći će da se naruči već od 1. aprila.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA