RANI RADOVI: Da li prepoznajete starletu sa slike? (FOTO)

Ona je i model, glumica i dizajner, a proslavila se nakon svojih nastupa, posle kojih je dobila titulu kraljice burleske

  • 0

Poznata starleta objavila je svoju fotografiju iz mladosti gde je imala plavu kosu, i gde se primećuje da je imala sasvim drugačiji stil i u to vreme je počela otkrivati čari šminke. Budući da je danas znamo u sasvim drugačijem izdanju, ona je skoro neprepoznatljiva na ovoj slici.

Srednja škola, kada sam otkrila crveni ruž - napisala je Dita fon Tiz na svom Instagram profilu.

Ušavši u svet šou biznisa, ona je odlučila da promeni svoj imidž i da se izdvoji od ostalih plesačica, te je ofarbala svoju kosu u crno, a kao kontrast održavala belu boju tena.

Ona je u tokom svog školovanja bila sasvim obična tinejdžerka, ali ono što sada najviše volimo kod nje jeste način na koji zrači inteligencijom i samopouzdanjem.

Ne mislim da se mogu poistovetiti sa modernim idealom lepote. Na primer, ne mogu da pocrnim. Nemam figuru supermodela. moj izgled, crveni ruž, uvijena kosa, seksi donji veš i crveni nokti, ne zavise od godina, ne moraš da budeš mlad da bi ovako izgledao. Ne moraš da budeš mršav. Sve je u kreiranju glamura i razmišljanju na taj način - izjavila je Dita za CNN.

(I.V./huffingtonpost.com)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA