Pogledajte šta se desilo na kraju serije "Kako sam upoznao vašu majku"! (VIDEO)

U devetoj i poslednjoj sezoni sage o Tedu koji svojoj deci priča o svom ranijem ljubavnom životu, fanovi serije konačno su saznali ko je čuvena "majka"

  • 1

Posle devet godina emitovanja, u Americi je sinoć prikazana poslednja epizoda popularnog sitkoma "Kako sam upoznao vašu majku". U poslednjoj sezoni sage o Tedu koji svojoj deci priča o svom ranijem ljubavnom životu, fanovi serije konačno su saznali ko je čuvena "majka".

Ukoliko niste pogledali poslednju epizodu i ne želite da znate šta se sve desilo, onda je bolje da ne čitate nastavak ovog teksta. Za one nestrpljive, otkrivamo šta se desilo u finalu popularne serije.

Kao što su i ranije nagađali fanovi, majka Tedove dece, Trejsi Mekonel je zapravo mrtva. Trejsi je posle skladnog braka i harmoničkog života sa Tedom, preminula od iznenadne bolesti.

Zavodnik Barni  se nakon razvoda, ponovo vratio zavođenju devojaka, samo kako bi napravio dete nekoj od njih. Tokom porođaja, on se zaljubi u nju, a nakon toga ponosno pozira sa njihovom bebom.

Maršal i Lili su dalje u braku, a Maršal konačno dobija advokatski posao o kome je oduvek maštao. Par je dobio još jedno dete, a nakon toga su se konačno preselili u novi stan.

Protagonisti serije u suzama su se oprostili od publike. Tokom njenog emitovanja imali smo prilike i da vidimo poznate zvezde poput, Britni Spirs, Dženifer Lopez i Kejti Holms.

(Telegraf.rs/Izvor: Independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • simke

    1. april 2014 | 19:23

    Gledao sam zahvaljujuci toru i jako mi je zao sto je zavrsena i sto mu je draga umrla al aman su mu djeca u pravu kad kazu da je cijela prica oko Teda i Robin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA