Rita Ora gola na naslovnici magazina! (FOTO)

Pevačica se fotografisala u toplesu za majsko izdanje magazina "Elle", gde je pokazala tetovažu pin-up devojke i priznala da je inspirišu lepe stvari kao i umetnost tridesetih godina

  • 1

Britanska pevačica albanskog porekla, Rita Ora slikala se "kao od majke rođena" i za englesko izdanje magazina "Elle", izjavila da je opsednita umetnošću i da je jedva čekala da uradi ovakvu tetovažu.

Tetoviranje je trajalo punih pet sati, a pin-up devojka koja sada krasi ovu mladu pevačicu, urađena je sa mnoštvo detalja i sigurno je jedna od najsloženijih tetovaža koje je neka pevačica ponela.

- Pozdravite moju novu prijateljicu Rozetu. Prelepa je - napisala je pevačica na društvenim mrežama i objasnila u čemu je tajna.

- Bila sam opsednuta ovim delima, otkrivaći šta muškarci ne razumeju kod žena i šta žene ne razumeju kod muškaraca. Bila sam opsednuta slikom odavno. Jednostavno volim lepe stvari, bilo da je umetnost, pesma ili par cipela - kaže Rita.

(I.V./ Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    1. april 2014 | 18:22

    Pitam se dal' bi siptari pisali o nasim devojkama na naslovnicama ella,voga i ostalih casopisa :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA