REVIJA ZVEZDA: Lovefest od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji! (FOTO)

Na najvećem muzičkom i omladinskom festivalu u Centralnoj Srbiji nastupiće Džef Mils, Erik Pric, "Partibrejkers", "Let 3", Rambo Amadeus, "Ritam nereda" i drugi

  • 1

Na "Heineken Lovefestu"najvećem muzičkom i omladinskom festivalu u centralnoj Srbiji, koji se održava od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji nastupiće Džef Mils, Erik Pric, duo "Tiefschwarz", "Bad copy", "Partibrejkers", "Ritam nereda", Rambo Amadeus i drugi.

Na novom prostoru, pored Vrnjačkog jezera, biće smešteno pet bina sa kojih će publika imati priliku da čuje različite muzičke žanrove – od haus i tehno muzike, preko hip-hopa, do poznatih melodija domaćih i regionalnih rok bendova.

Na glavnoj muzičkoj bini nastupiće legende Detroit tehna Džef Mils, Keni Larkin i Robert Hud, a publiku će zabavljati i Erik Pric, Tom Trago, "Tiefschwarz", britanski di-džej i producent Mark Najt. Festival će zatvoriti Džejms Zabiela kome će ovo biti drugi nastup u Vrnjačkoj Banji.

Na "Energy" stejdžu nastupiće predstavnici "nu disco" zvuka Adana Twins i Finnebassen.

Ljubitelji tvrđeg zvuka imaće priliku da čuju "Partibrejkerse", Kandu Kodžu i Nebojšu, Ramba Amadeusa, S.A.R.S, "Bad copy" i "Prti Bee Gee", kao i popularni crnogorski dvojac "Who See". Na "Live" stejdžu nastupiće i hrvatska rok grupa "Let 3", kao i Nikola Vranjković, "Ritam nereda" i "Goribor".

Tu su i standardna "čil" zona i "Silent disco" a prema rečima organizatora, novi festivalski prostor smešten u parku pored gradskog jezera, prostire se na 20.000 metara kvadratnih i moći će da primi i do 15.000 posetilaca za veče.

- Budući da svake godine rastemo, odlučili smo da ovog leta promenimo lokaciju i napravimo najveće ostrvo ljubavi u Srbiji. Sigurni smo da će na njemu svako pronaći nešto za svoj muzički apetit i da ćemo svi zajedno uživati tokom tri festivalska dana - poručili su iz organizacije.

U okviru festivalske zone biće postavljen i kamp, a svi oni koji žele da na vreme rezervišu svoje mesto u njemu, uskoro će moći da popune prijavu na sajtu www.lovefest.rs.

Trenutna cena trodnevnog paketa ulaznica je 1.599 dinara, a osim njega posetiocima su dostupne i VIP karte po ceni od 4.000 dinara. Posle promotivnog perioda ulaznice za festival koštaće 1.999, a zatim 2.499 dinara. Pred početak festivala cena trodnevne karte biće 3.299 dinara. Ulaznice za "Heineken Lovefest" mogu se kupiti u svim poslovnicama "Eventima" u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA