SEKSI CICE: Pogledajte novi spot grupe "In Vivo" (VIDEO)

Popularni muzički dvojac, koji čine Igor Maljukanović i Neven Živančević, ekranizovali su svoju novu numeru pod nazivom "Gazda"

  • 8

Popularni muzički dvojac "In Vivo" objavio je  spot za pesmu "Gazda". Iako se to iz naslova ne može odmah zaključiti, reč je o pesmi sa ljubavnom tematikom, a ideja za nastanak pesme rodila se pre nekoliko godina.

Kako bi finalno rešenje spota bilo savršeno, montaža je trajala nekoliko dana duže nego što je planirano, pa su fanovi već postali nestrpljivi.

- Nakon nekoliko spotova snimanih po celom svetu, od Tajlanda i Singapura do Francuske i Italije, odlučili smo se da ovaj snimimo u studiju. S obzirom na to da smo poznati po nestandardnim i zahtevnim video-spotovima i ovaj smo planirali u tom pravcu. Iako je sniman u studiju, nije bilo nimalo jednostavno - objašnjavaju Igor Maljukanović i Neven Živančević, članovi ove grupe  i nastavljaju:

- Imali smo osam različitih scenografija, odlične automobile od kojih i najskuplju verziju poslednjeg modela automobila "majbah". U spotu je bilo čak 52 odevne kombinacije, što za nas, što za sve ostale aktere. Inače, pesma je minimalno odstupanje od našeg dosadašnjeg pravca u muzici, sadrži i narodnjačke elemente - zaključili su oni.

Pogledajte spot grupe "In Vivo za pesmu "Gazda":

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA