Mali Skajvoker 13 godina kasnije

- Nakon filma, sva deca u školi bila su zaista zla prema meni. Rugali su mi se, bila je to potpuna ludnica - kaže Lojd

  • 0

Sećate li se dečaka iz filma "Ratovi zvezda: Fantomska pretnja", koji je otkrio Anakina Skajvokera 1999. godine? Danas Džejk Lojd ima 22 godine, a  proslavio se ulogom u kultnom filmskom serijalu Džordža Lukasa. Glumio je uz velika holivudska imena, a smešila mu se i vrhunska filmska karijera. Ipak, ništa od toga nije se dogodilo, a Džejk  je u intervjuu za jedan američki časopis objasnio zašto se povukao i otkrio kako danas provodi dane.

- Nakon filma, sva deca u školi bila su zaista zla prema meni. Rugali su mi se, bila je to potpuna ludnica. Celo moje školovanje bilo je pravi pakao, ničemu se nisam mogao posvetiti, odrađivao sam po 60 intervjua dnevno - kazao je Lojd.

On danas živi u Čikagu i ne pada mu na pamet da izađe ponovo pred kamere. Na odustajanje od glume se definitivno odlučio kada je odradio Anakinovu ulogu i za pet video-igrica. Uništio je sve što ga podseća na "Ratove zvezda", a sada se veoma retko pojavljuje na nekim festivalima naučne fantastike.

Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA