TELEGRAF OTKRIVA: Nigor operisan u Istanbulu, uklonjen mu je tumor!

Tumor mu je uklonjen gama zračenjem, a uspešnu intervenciju i ozdravljenje bivši "farmer" proslavio je sa Tijanom Dapčević i njenim suprugom Milanom

  • 0

Crnogorski reper Nigor Lazić uspešno je operisan u Turskoj, gde mu je uklonjen tumor hipofize, saznaje Telegraf.rs. Bivši učesnik "Farme" se pre nekoliko dana vratio u Beograd, gde je u društvu prijatelja proslavio "novi život".

- Nigoru je u jednoj renomiranoj bolnici u Istanbulu uspešno odstranjen tumor hipofize, laserskim putem, gama zracima, čime se rešio zdravstvenih problema, koje ima već nekoliko godina i koji su ga mučili i tokom boravka na "Farmi", gde je redovno morao da prima iscrpljujuće koktele injekcija. Nigor se oseća dobro, a prema prognozama lekara, bolest je za njega sada samo ružna prošlost - zaključuje naš sagovornik, blizak Nigorovoj porodici.

Uz Nigora su u Turskoj bili njegova devojka, članovi porodice, kao i najbolji prijatelj Vlado Georgiev, koji mu je pravio društvo i pružao podršku u teškim trenucima.

- Barba je non-stop bio uz Nigora, prekraćivao mu je sate do operacije, a i kasnije dok se oporavljao u bolnici. Njih dvojica su se naposletku zajedno i vratili avionom iz Turske - otkriva naš izvor.

Inače, mediji su ovih dana javili da je Vlado Georgiev u Istanbulu izgubio mobilni telefon, ali niko nije znao prave razloge njegovog boravka u Turskoj.

Pre neko veče poznati reper je srećan epilog proslavio u jednom restoranu, gde su mu društvo pravili najbliži prijatelji, između ostalog i Tijana Dapčević sa suprugom Milanom. A kako se Nigor trenutno oseća može se zaključiti i na osnovu fotografije snimljene tom prilikom, a koju objavljujemo uz ovaj tekst... Njena autorka Tijana Dapčević okačila ju je na svom Fejsbuk profilu, a osmeh na Nigorovom licu i sifon u rukama dovoljno govore. Živeo nam još sto godina!

(Telegraf.rs / Foto: Fejsbuk-Tijana Dapčević, Story.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA