Jelena Rozga čuvala ovce pre nego što je postala popularna (VIDEO)

" Normalno, to su seoski običaji. To je kod nas tako oduvek. Mislim da o njoj nema ništa loše da se kaže, već samo dobro - Jela (Jelena Rozga, prim.aut.) je prava cura i gotovo", rekli su meštani sela Blizna, u kome je odrasla ova hrvatska pevačica

  • 17

Pevačica Jelena Rozga, ako je verovati meštanina Blizne (malom selu gde je Jelena odrasla), je u detinjstvu čuvala ovce. Ovi ljudi rekli su za RTL da pamte hrvatsku muzičku zvezdu kao dobru devojku.

- Čuvala je ovce i jarce kao dete. Normalno, to su seoski običaji. To je kod nas tako oduvek. Mislim da o njoj nema ništa loše da se kaže već samo dobro - Jela (Jelena Rozga, prim.aut.) je prava cura i gotovo - istakli su meštani ovog malog mesta.

Kada je odrasla, Jelena je okrenula muzičkoj karijeri. Za njen dobar glas, verovali ili ne, zaslužan je upravo navedeni kraj.

- Znam njenog oca s kojim sam pevao kao momak. On i ja smo bili prave barabe i pretpostavljam da je sve krenulo od toga jer smo mi bili pravi pevači, a tako je i ona sad prava pevačica i legenda za naše mesto i za naš kraj - rekao je sused.

Prilog televizije RTL pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs/izvor: RTL)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA