TAKSISTA: Strugar me je mučki šutirao, tužiću ga sudu

"Svirnuo sam mu da se pomeri, a on je počeo da šutira moj automobil. Izašao sam i pitao ga zašto mi šutira auto, a on je spustio kese i udario me pesnicom u glavu... Nije mi jasno zašto je tako bahato reagovao", rekao je pretučeni Jovan Stanojević

  • 17

Beogradski taksista Jovan Stanojević istakao je da ga je glumac Petar Strugar brutalno pretukao i naneo mu povrede, posle čega je završio u Hitnoj pomoći. On je za dnevni list "Informer" isrpičao svoju stranu priče i kako je do incidenta došlo:

- Ostavio sam stranku u ulici Luke Vukalovića i krenuo dalje. Petar je stajao nasred ulice sa kesama u rukama. Svirnuo sam mu da se pomeri, a on je počeo da šutira moj automobil. Izašao sam i pitao ga zašto mi šutira auto, a on je spustio kese i udario me pesnicom u glavu. Pao sam na zemlju, a Petar je nastavio mučki da me šutira - rekao je Stanojević, koji tvrdi da ničim nije izazvao poznatog glumca:

- Nije mi jasno zašto je tako bahato reagovao. Na sreću, naišla je policijska patrola koja je sprečila neki još gori ishod. Moje udruženje je pozvalo Hitnu pomoć, koja me je prevezla u Urgentni centar, gde su mi konstatovane lakše povrede, kao i nagnječenje vilice. Meni je najstrašnije što su se policajci odmah sprijateljili sa njima, a dežurna ekipa Hitne pomoći čak se i fotografisala sa Petrom - rekao je taksista, koji protiv Strugara namerava da podnese krivičnu prijavu:

- Zahtevaću maksimalnu kaznu. Očekujem i javno izvinjenje. On bi trebalo da bude primer mladima - zaključio je Stanojević.

Da posetimo, Petar Strugar je za televiziju "Best" izjavio da je taksista napao njega, i da je on bio primoran da brani suprugu i sebe.

(Telegraf.rs/izvor: "Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srđan

    3. april 2014 | 00:34

    Baš grehota, naivni i nevini taksista, da nisam po ceo dan u kolima pa i da mu poverujem. On zamislio svirnuo a glumac ga prebio, kako da ne.

  • radovan

    3. april 2014 | 00:46

    Bravo Petre!

  • cole

    3. april 2014 | 08:39

    svi znamo ko su i kako se ponasaju taxisti na ulicama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA