SILA: Evo šta vas očekuje u večerašnjoj epizodi

Emre predlaže Dilaveru i Esmi da on i Sila otkupe njihove deonice u kompaniji, koje prema obračunu vrede 25 miliona lira, a da im Sila za njih nudi 35 miliona

  • 0

Na televiziji “Pink” večeras se emituje nova epizoda “Sile”sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Sila odlazi u Istanbul. Kada bude stigla u Istanbul Sila će od Emrea čuti da na sastanak dolazi i Esma. Sastanak je počeo, Esma govori da će im se za koji trenutak pridružiti i njen poslovni partner. U tom momentu ulazi Dilaver, Sila je u šoku. U međuvremenu u Mardinu, Zinar doznaje da je Dilaver otišao u Istanbul. Umu će to čuti i odmah javiti Narin, koja će obavestiti Borana. Boran odlučuje da odmah ode u Istanbul, iako ga očekuje veliko otvaranje škole.

Emre predlaže Dilaveru i Esmi da on i Sila otkupe njihove deonice u kompaniji, koje prema obračunu vrede 25 miliona lira, a da im Sila za njih nudi 35 miliona. Dilaver odbija da preda deonice. Boran po dolasku u Istanbul od svojih ljudi doznaje razlog Dilaverove posete i zahteva od vozača da ga odmah odveze u Ezdemir holding.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA