Stiven Sigal dolazi u Srbiju? (VIDEO)

Poznati glumac će navodno sa svojim bendom ovog leta održati koncert u beogradskom "Sava centru", gde će izvoditi bluz hitove

  • 7

Poznati američki glumac Stiven Sigal navodno će posetiti Srbiju, ali ne da snima film, već da održi koncert. Kako piše dnevni list "Blic", ovaj akcioni heroj će sa svojim bendom "Thunderbox" ovog leta krenuti na turneju po Evropi, a jednu od svirki imaće i u beogradskom "Sava centru".

Ovako svira gitaru Stiven Sigal:

Budući da pregovori oko konačnog datuma održavanja koncerta još uvek traju, Sigal bi trebalo da svoje muzičko umeće u Srbiji predstavi u junu mesecu. Ukoliko Stiven bude bio gost Beograda, on će u našoj prestonici izvoditi miks svojih ostvarenja u kombinaciji sa poznatim bluz hitovima.

Inače, poznati glumac već godinama se bavi muzikom. Njegov prvi album pod nazivom "Songs Of The Crystal Cave" ( na kojem je sarađivao sa slavnim Stivijem Vonderom) bio najbolje prodavani bluz album u Evropi. Stivenu Sigalu bi ovo bila prva poseta našoj zemlji.

Da podsetimo, Srbiju će uskoro posetiti i Hju Lori, čuveni doktor Haus iz istoimene serije, koji će takođe imati koncert u "Sava centru".

Pogledajte promotivni video za turneju Stivena Sigala za 2014:

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA