CECA: Gladna sam ljubavi ali ne startujem muškarce! (FOTO)

- Nikome ne pružam lažnu nadu jer volim fer odnose u svakoj komunikaciji. Moj manir nije da budem gruba, drska i neprijatna, ma koliko da mi se neko ne dopadne - kaže Ražnatovićeva

  • 17

Iako kaže da ima mnogo udvarača, Ceca Ražnatović priznaje da još nije pronašla onog pravog, dodaje da po njenom mišljenju, muškarac mora da se potrudi i osvoji je i napominje da je uvek za fer odnos zbog čega nikome ne želi da pruži lažnu nadu.

- Živim miran, povučen život i to nije nikakav stereotip ili foliranje. Na taj način ne uskraćujem sebi ništa jer se ljubav ne traži, ona te nađe kada treba. Prijatelji se sa mnom šale da kod kuće čekam pravog. Ne skitam po gradu jer ne volim da izlazim bez povoda, tako da potencijalni udvarači i nemaju mnogo prilika da mi priđu. Neke verovatno time odbijam, ali jake i sposobne muškarce sigurno ne. Sebe ne doživljavam kao nedostižnu jer sam, kao i sve žene, ranjiva i gladna ljubavi, ali profesija stvara drugačiju percepciju o meni. I u takvim okolnostima mi ne manjka udvarača - priča Ražnatovićeva u intervjuu za "Blic" i objašnjava na koji način reaguje kada muškarci počnu da joj se udvaraju.

- Muškarci sa mnom odmah znaju na čemu su. Tip sam žene koja ne startuje muškarce, već smatram da je njima dato da osvajaju i da se trude oko dame. Ako mi se muškarac dopadne, direktna sam i tu nema dileme. Ista je stvar i ako mi se ne dopada potencijalni udvarač. Nikome ne pružam lažnu nadu jer volim fer odnose u svakoj komunikaciji. Moj manir nije da budem gruba, drska i neprijatna, ma koliko da mi se neko ne dopadne. Smatram da je sve u stavu i da se odmah vidi da li mi udvaranje prija ili ne - zaključila je Ceca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA