SAŠA VIDIĆ ZA TELEGRAF: Dara Bubašvarba bi trebalo da visi u zatvoru! (FOTO)

- Znaš kako, Dara prvo mora da ode u opštinu i promeni ime u Bubašvarba, a onda da me tuži. Pre toga takođe, mora da vrati tim advokata u Marinkovu baru, odakle ih je verovatno i pokupila - kaže za Telegraf kreator

  • 7

Modni kreator koji važi za osobu "bez dlake na jeziku", Saša Vidić za Telegraf kaže da nema sile da ga Dara Bubamara tuži za uvrede, jer prvo mora da vrati tim adovkata u Marinkovu baru, pošto niko ne može da brani osobe koje zbog lažnih brendova treba da vise u zatvoru.

Takođe, Saša, koga smo sreli na otvaranju poslastičarnice "Heart" u centru Beograda, dodaje da je prikladniji naziv za Daru Bubašvarba.

- Stvarno ne bih više o tome, jer mislim da će sutra i kiša i kanalizacija da se izlije - kaže kroz smeh kreator, koji je u sukobu sa Bubamarom godinama, a nedavno mu je zapretila tužbom.

- Ta ista Dara se svakodnevno hvali lažnim torbama i garderobom, maše fejk Luj Vitonom, te da smo u normalnoj zemlji, ona i njoj slične bi već visile u zatvoru! Kada izgleda tako kako izgleda i kada joj ne pomognu ni mnogobrojne operacije, ni bogatstvo, koje ima ili nema, naravno da ide kao besna čivava i ujeda - dodaje Vidić.

Zanimalo nas je i kako mu se čini šou-program koji je nedavno počeo da se prikazuje na TV "Prva".

- Odlična je priča, ali su treninzi jako naporni. Svaki dan imamo treninge i jedan slobodan dan- nedelja. Vežbamo po dva, tri sata. Ipak, sa takvim ljudima retko imate priliku da delite iste daske. Tu je Tanja Bošković, Milojko Pantić, Šapić, Nigor i svi ostali. Najveći lenjivac sam ja - u svom stilu odgovara kreator, koji je prokomentarisao priče da se Šapić najslabije snalazi u plesu.

- Ne bih rekao da je to tačno. Više je problem što neke osobe ne mogu da imaju taj "muv". Na primer, ja ne mogu da izvedem "muv-šejk-muv-šejk", pa nema sile. On je samo takve građe. Ne možemo da budemo vrckavi, jer nismo takvi tipovi ljudi - završava kreator.

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA