ANA NIKOLIĆ: Nisam u vezi sa vlasnikom Panatinaikosa! (FOTO)

Dimitris Janakopulos je pregledao sve njene snimke na Jutjubu i prijateljima rekao da jednostavno mora da "upozna tu slatku Srpkinju"

  • 5

Srpska pevačica Ana Nikolić tvrdi da ne poznaje Dimitrisa Janakopulosa, koji je navodno odlepio za njom! Naime, prema pisanju "Informera", vlasnik košarkaškog kluba "Panatinaikos" je oduševljen Nikolićevom, te je odmah angažovao prijatelje da joj pomognu oko inostrane karijere.

Dimitris je pregledao sve njene snimke na Jutjubu i prijateljima rekao da jednostavno mora da "upozna tu slatku Srpkinju". Tridesetdevetogodišnji vlasnik već mesecima traži način da se sretne sa Anom, a posrećiće mu se za prvomajske praznike, budući da pevačica nastupa u Paraliji.

Povodom ovih informacija, pozvali smo Aninog brata i PR menadžera Marka, koji nam je veoma neljubazno rekao da Ana nema nikakve veze sa Dimitrisom.

- Ana ne poznaje dotičnog gospodina, niti je upoznata sa time da je on juri. Nema mesta pričama da su u vezi - rekao je Marko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA