Rasprodat parter i fan pit za koncert "Dubioze kolektiv" (VIDEO)

"Od uvek objektivne beogradske publike očekujemo horsko pevanje, poskakivanje u ritmu muzike i sporadične povike neodobravanja u momentima kada neko od muzičara na sceni promaši ton", poručuju iz čuvenog benda, koji će u subotu 5. aprila nastupiti u "Kombank areni"

  • 2

Ulaznica za parter i fan pit za veliki beogradski koncert balkan-ska-pank-dab benda "Dubioza kolektiv" u subotu 5. aprila (20:30) u "Kombank areni" više nema, gde će im predgrupa biti novosadski pankeri "Atheist Rap".

U prodaji je ostalo još samo malo ulaznica za tribine (Nivo 200) "Tranzicija" po ceni od 1.250 dinara, i mogu se naći na blagajni "Kombank arene," u prodavnici "Jugoton" (Nušiceva 27) i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix.

- Drago nam je da vlada ovakav interes za naš koncert i trudićemo se da, zajedno sa kolegama iz "Atheist Rap-a", opravdamo ukazano poverenje. Od uvek objektivne beogradske publike očekujemo horsko pevanje, poskakivanje u ritmu muzike i sporadične povike neodobravanja u momentima kada neko od muzičara na sceni promaši ton - poručuje "Dubioza kolektiv".

Intervju sa članovima grupe "Dubioze kolektiv", koji su dali za naš portal, možete pročitati OVDE.

Pred beogradski koncert "Dubioza" je izbacila još jedan zanimljiv video, i to akustičnu verziju pesme "Kažu" uživo uz pomoć one-man-banda Antonija Risteskog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA