MIROSLAV ILIĆ: Pevao bih na Noletovoj svadbi bez honorara

"Odložiću sve obaveze i doći ću gde god da pravi svadbu. Ma, dolazim sigurno, makar na jednoj nozi", rekao je popularni pevač

  • 15

Poznati pevač Miroslav Ilić još jednom je ponovio da bi mu bila čast da peva na svadbi najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, za koga kaže da je ponos Srbije.

- Kad god da me pozove, odazvaću se. Odložiću sve obaveze i doći ću gde god da pravi svadbu. Ma, dolazim sigurno, makar na jednoj nozi - rekao Miroslav Ilić za "Blic" i dodao da mu ne pada napamet da traži honorar.

- Taman posla! Čast mi je da pevam na svadbi tako divnog mladića. On je ponos naše zemlje. Biću najsrećniji čovek na svetu ako mu pesmom još više ulepšam taj divan dan - istakao je popularni pevač i nastavlja:

- Poželeću Novaku i Jeleni mnogo dece, ljubavi i sloge u braku i zapevaću na venčanju pesmu "Božanstvena ženo" - rekao je Ilić, koji već uveliko priprema svom novi album.

- Snimio sam četiri nove pesme, a četiri stare uradio u novom aranžmanu. One su svojevremeno ostale u drugom planu zbog većih hitova na tadašnjim pločama, ali ja ih puno volim i želim da ih oživim - naveo je pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V.Š.F.

    6. april 2014 | 11:48

    Ne treba tamo honorar, baksis od par miliona je isto ok.

  • juga

    6. april 2014 | 17:12

    Gde si bio kad je Novaku trebala pomoć na početku karijere što tad nisi pokazao veličinu , sad svi jedva čekate da budete u njegovoj blizini i lečite komplekse

  • Gse

    6. april 2014 | 13:18

    Postuj se!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA