SILA: Evo šta vas očekuje u večerašnjoj epizodi

Boran je izgubio puno krvi i dobio sepsu. Lekari mu se i dalje bore za život. Bedar će pozliti, ali kako je Sila u potpunom haosu, neće dozvoliti da se i za nju dodatno brine

  • 1

Na televiziji “Pink” večeras se emituje nova epizoda “Sile”sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Boran je izgubio puno krvi i dobio sepsu. Lekari mu se i dalje bore za život. Bedar će pozliti, ali kako je Sila u potpunom haosu, neće dozvoliti da se i za nju dodatno brine. Lekari će joj uraditi detaljan pregled. Dželil odlazi kod Ahmeta age kako bi mu presudio, ali po dolasku unjegovu kuću nezatiče Ahmeta, već njegovo obezbedjenje koje priča sa nekim telefonom.

Dželil uzima slušalicu i ono što će čuti potpuno će zaprepastiti. Bio je to Boranov ubica. Zinar aga zajedno sa ljudima pretražuje Mardin, ali bezuspešno.Boran je i dalje u kritičnom stanju. Zinar aga govori Dilaveru da moraju da pronadju Ahmet agu i da ukoliko mu bude nedostajala i dlaka sa glave, Dilaver će biti odgovoran.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EU

    6. april 2014 | 21:13

    Morao sam da sidjem u sobi da bih gledao Montevideo, jer su moji roditelji zeleli da gledaju $ilu. I posle se pitamo zasto mladi odlaze iz zemlje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA