Dejvid Geta kum na venčanju Kaje i Džuniora Džeka! (FOTO)

Pevačica i njen dugogodišnji dečko će se venčati na intimnoj ceremoniji u Briselu kojoj će prisustvovati samo članovi najuže porodice i nekoliko prijatelja

  • 5

Nakon tri godine zabavljanja, Katarina Ostojić Kaja i italijanski producent i di-džej Džunior Džek će se zakleti na večnu ljubav na intimnoj ceremoniji u Briselu gde će prisustvovati samo porodica i najuži krug prijatelja.

Za kuma su izabrali najpoznatijeg producenta haus muzike, Dejvida Getu, koji je dobar prijatelj budućeg mladoženje.

Katarina Ostojić Kaja

Vito Lućente poznatiji javnost kao Džunior Džek otkriva detalje svadbe.

-Konačno će Kaja postati moja supruga! Jedva sam dočekao taj trenutak. Imali smo problema da Kaja prikupi sva potrebna dokumenta, a onda, kada smo konačno pribavili sve što nam je potrebno, morali smo da čekamo datum- rekao je Džunior za "Blic".

- Za samo nekoliko dana će se ostvariti ono o čemu maštam otkad sam je upoznao. Venčanje će se desiti ovde gde živim, u Briselu. Mogu vam reći da je moj komšiluk takođe veoma srećan što će Kaja postati njihov sused. Ovde je svi obožavaju - dodaje budući mladoženja.

Kaji je ovo treće venčanje po redu, tako da ovoga puta, neće obući venčanicu.

- Udaću se u farmerkama i majici. Naravno, imaću bidermajer - istakla je lepa pevačica za Blic i rekla da ne želi tradicionalno okupljanje svatova, već ludu i nezaboravnu žurku.

Ovaj par se verio 2011. godine, nedugo nakon upoznavanja. Oni su još prošle godine želeli da naprave venčanje i više puta ga najavljivali, međutim u tom momentu Kaja nije imala sva potrebna dokumenta.

(I. V. /Izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    7. april 2014 | 16:22

    Neka im je srecno, ali, kako njoj nije glupo da se vencava treći put do 30 godina. Nije da im nešto loše mislim ali mi to vec mirise na razvod! Ja da se razvedem nikada se ne bih ponovo udala, ali nikada. Mada, ljudi imaju različita mišljenja i to je sasvim u redu.

  • Nenad

    7. april 2014 | 15:31

    Bacicu peglu, zivota mi.

  • NinaIva

    7. april 2014 | 21:30

    Ovo je najveći njen uspeh,dalje od ovoga u svakom smislu neće dogurati nikada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA