Policija sat vremena pretresala Seku Aleksić!

Pevačica i njen suprug su bez razloga smrzavali, jer su pripadnici policije odlučili da im "prevrnu" cela kola

  • 20

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić vraćali su se iz provoda iz Novog Sada i tada ih je policijska patrola zaustavila. Međutim, saobraćajci nisu tražili samo dokumenta, već su, na Sekino zaprepašćenje, uradili detaljan pregled svakog ćoška unutar kola.

- Dok su se vraćali, zaustavila ih je patrola. Iako su pomislili da je u pitanju samo rutinska kontrola, Veljko je, kao vozač, dao svoja dokumenta, ali oni su zatim tražili i Sekine isprave, a potom zahtevali da oboje izađu iz automobila. Njih dvoje su pomislili da se policajci šale sa njima, ali kada su videli da su ozbiljni, zbunjeno su napustili svoj četvorotočkaš - izjavio je za "Alo" izvor blizak pevačici i dodao da je Seka bila šokirana kada su počeli da pretresaju ceo automobil.

Tek kada su policajci pretresli ceo automobil, pustili su bračni par da nastave put. Da li im je Seka bila sumnjiva, ili je to bila rutinska kontrola, ostaje nepoznato, budući da se pevačica ne javlja na telefon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Su

    7. april 2014 | 19:20

    Koji si ti faktor pa da da ne mogu da te zaustave ili pretresu?! Svi su jednaki,nema protekcije ni za koga..hahaha,osim mozda za prave krimose

  • SAMOSTALNI CAR

    7. april 2014 | 18:53

    Samo tako. Nego sta. Sto da nju niko ne kontrolise... ko je bre ona... nesto bolja od nas...

  • ABCD

    7. april 2014 | 18:54

    ko je ona niko i ništa, i za nju vazi rutinska kontrola.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA