PLES SA ZVEZDAMA: Saša Vidić napustio takmičenje! (FOTO)

Prvo su Nikolija i Ignjat Filipović zaplesali ča-ča-ča, a onda su se ponovo Saša Vidić i Ana Mijailović predstavili u plesu paso doble. Nakon oba plesa sudije su presudile

  • 2

Naše zvezde u nedelju su u emisiji "Ples sa zvezdama" probile led i prvi put pred strogim sudijama i mnogobrojnom publikom zaplesali sve od rumbe, sambe do valcera i čarlstonaVelika je tenzija bila među svih 14 parova, jer i pored napornih treninga, svi su složni u jednom – hoćemo još da plešemo!

Međutim, nakon zbrajanja glasova publike i bodova sudija,  dva para su se našla pred još jednim izazovom. Nikolija Jovanović i Saša Vidić sa svojim plesnim partnerima otišli su u duel.

Kosta je istakao da se Katarina Šišmanović stvarno približila profesionalcu. Sada je vreme da shvati da je talentovana za ples i da bi mogla da nadje još jednu profesiju.  Nikolu su fascinirali  Tanja Petrović i njen partner Marko Vasiljević. On je dodao da su imali veoma zahtevnu koreografiju i da su plesali gotovo bez greške.

Marija je primetila da je  Nemeš uspeo da ima konstantno držanje i pored toga što mu je  ples bio veoma  komplikovan, dok je Aleksa i ovoga puta  bio surovo iskren i rekao.

- U ovom poslu nema emocija. Za mene je  performans Tanje Bošković bio najbolji. Tanja je bila prava diva, ona i njen partner su sakrili ispod tepiha ono što nismo hteli da vidimo, a to je ta razlika u godinama. Tu se Marija nadovezala i naglasila da ih je Milojko Pantić sve kupio svojim nastupom - rekla je Marija.

Prvo su Nikolija i Ignjat Filipović zaplesali ča-ča-ča, a onda su se ponovo Saša Vidić i Ana Mijailović predstavili u plesu paso doble. Nakon oba plesa sudije su presudile. Par koji je napustio šou su  Saša Vidić i Ana Mijailović.

Oni su dodeliti 1.000 evra fondaciji  Novi Beograd,  na čijem je čelu jedan od plesaša Aleksandar Šapić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA