DŽENAN LONČAREVIĆ: Spremam novu pesmu za Pinkov festival! (VIDEO)

- Ne bih još otkrivao nešto više o toj numeri, pustiću publiku da je čuje pa da sama zaključi. Posle toga opet putujem. Već u maju idem u Cirih, posle ću nastupiti i kao specijalni gost u finalu bosanskog šou programa Zvezda možeš biti i ti - kaže popularni pevač

  • 2

Poznati pevač Dženan Lončarević upravo se vratio sa mini turneje po Nemačkoj i Austriji, a po svemu sudeći čeka ga veoma radno leto. Sprema novu pesmu "Ovo moj grad", u četvrtak gostuje u beogradskom klubu XY, a uskoro planira i crnogorsku turneju.

- U Austriji i Nemačkoj je zaista bilo fantastično, atmosfera je bila odlična i bilo je baš dosta ljudi. Sada ću par dana malo da punim baterije kako bih se što bolje spremio za nastup u klubu XY i obećavam zabavu do duboko u noć. Repertoar će, naravno, biti kombinacija starijih i novijih pesama, a sviraćemo i sve hitove. Takođe, siguran sam da će i dan kasnije biti više nego kvaliteno veče, pošto nastupa Marina Visković  - kaže Dženan.

Već sada se zna da će Dženan biti veoma zauzet i tokom leta, pošto je već ugovoren veliki broj nastupa i zemlji i inostranstvu.

- Spremam novu pesmu "Ovo je moj grad", koju ću uskoro premijerno izvesti na Pinkovom festivalu. Ne bih još otkrivao nešto više o toj numeri, pustiću publiku da je čuje pa da sama zaključi. Posle toga opet putujem. Već u maju idem u Cirih, posle ću nastupiti i kao specijalni gost u finalu bosanskog šou programa Zvezda možeš biti i ti, a onda me od polovine jula do polovine avgusta čeka i crnogorska turneja – otkriva nam Dženan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA