MILAN POPOVIĆ: Kako detetu objasniti Severinin pornić?

- Svesno sam pristao da budem određeno vreme sa Severinom. U međuvremenu je ona ostala u drugom stanju, što je celu vezu prebacilo na sledeći nivo. Tada imam konflikt u sebi - kaže srpski biznismen

  • 48

Srpski biznismen Milan Popović progovorio je o odnosu sa Severinom i istakao da mu je srce govorilo da ona nije "prava", ali da je tih dana ostala u drugom stanju.

- Ne mislim da je greška što sam bio sa Severinom. Nemamo pravo da razmišljamo na taj način. To su sve životne lekcije koje moramo da naučimo. Mnogo sam naučio kroz ovaj proces. Mislim da sam postao bolji čovek. Svesno sam pristao da budem određeno vreme sa Severinom. U međuvremenu je ona ostala u drugom stanju, što je celu vezu prebacilo na sledeći nivo - kaže Milan za "Blic".

- Tada imam konflikt u sebi, srce mi govori da ne želim da budem s tom osobom, a s druge strane imam konkretnu situaciju da ta osoba nosi moje dete - naveo je, između ostalog, srpski biznismen. A sutrašnjem nastavku ispovesti "srpski kralj bakra" se pita kako da sinu objasni kućni video majke?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • viske

    8. april 2014 | 21:56

    A nisi znao za pornic pre nego si legao sa njom???

  • DA...DA

    8. april 2014 | 21:31

    Prvo detetu objasni sta si ti trazio sa takvom zenom. Nije pornic izasao posle detetovog rodjenja, vec godinama pre. Valjda covek u petoj deceniji treba da zna kako se prave deca i sa kime se prave deca.

  • Nina

    8. april 2014 | 22:07

    E moj Milane, umesto da napraviš srpče - imovinu će da ti raznose po njihovoj lijepoj. Isuviše si imao godina da bi takvu grešku napravio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA