MIKI PERIĆ: "Dobar dan" za još bolji muzički album! (FOTO)

Multitalentovani umetnik okupio sam krem srpske muzičke scene i na Kalemegdanskoj terasi predstavio svoje drugo po redu muzičko izdanje u izdanju kuća "City records" i "Miltimedia music".

  • 1

Pevač Miki Perić organizovao je promociju svog novog albuma "Dobar Dan", u prijatnom ambijentu restorana "Kalemengdanska terasa". Uz prisustvo medija i brojnih poznatih ličnosti, pevač je predstavio svoje drugo po redu muzičko izdanje u izdanju kuća "City records" i "Miltimedia music".

Miki je novi album opisao kao dosta ozbiljniji od prethodnog albuma, koji je izašao pre devet godina, i dodao da je on kompletan autor celog projekta, uz pomoć dugogodišnjih saradnika.

- Ceo album sam uradio onako kako sam i zamislio ovu priču. Zoran Radetić je zadužen za aranžman i zahvaljujući njemu album zvuči onako kakvog će ga slušaoci čuti, a imali smo i pomoć mog dragog kolege, Milana Đurđevića - rekao je Miki za Telegraf.

Perić će se pojaviti u filmskom ostvarenju Milana Todorovića, "Mamula", koji će se od 1. maja pojaviti u domaćim bioskopima.

- U tom filmu se pojavljujem veoma kratko i imam rolu pokojnoka koga sahranjuju na Lešću - rekao je Miki kroz smeh, dodajući da mu je bilo zadovoljstvo da se pojavi u Todorovićevom filmu.

Promocija je nastavljena u prijatnoj atmosferi, a Miki se zahvalio prisutnima na podršci, među kojima su bili Nele Karajlić, Milan Đurđević, Mika Kostić, Dragan Brajović Braja, Raka Marić, Žika Zana, Knez, glumac Dejan Lutkić i drugi.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA