Telegraf vas vodi na nastup Adama Bejera

Troje najbržih čitalaca koji pošalju svoje podatke na mejl: karte@telegraf.rs dobiće po dve karte za nastup čuvenog švedskog di-džeja u KPGT-u

  • 0

Poznati švedski di-džej Adam Bejer nastupiće u Beogradu 11. aprila, a troje najbržih čitalaca koji pošalju svoje podatke (ime i prezime, broj mobilnog telefona) na mejl: karte@telegraf.rs dobiće po dve karte za aprilski "Heineken Lucky Records" tehno spektakl u KPGT-u!

Sjajna vest za ljubitelje elektronske muzike je da svi fanovi koji 11. aprila na ulazu u KPGT kupe karte za Bejerov nastup po ceni od 1.500 dinara, besplatno dobijaju ulaznice za veliku rođendansku proslavu "Heineken Lucky Records" koja se održava 14. juna i na kojoj će nastupiti Kristijan Varela, Luiđi Madona i Mladen Tomić!

Ulaznice za ovaj tehno spektakl biće u prodaji u izuzetno ograničenom broju, uprkos ogromnom interesovanju publike. Razlog tome je akcija poklanjanja ulaznica vernim fanovima koji kupe karte za nastup Adama Bejera.

Svi koji su u pretprodaji već kupili karte za nastup Adama Bejera i Toma Hejdsa, takođe će imati priliku da dođu do svoje ulaznice za rođendan serijala "Heineken Lucky Records" po neverovatno povoljnoj ceni, takođe na ulazu u KPGT.

Kako navode organizatori, ovo je odlična prilika da obezbedite dve ulaznice po ceni jedne i spremite se za vrelo tehno leto u Beogradu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA