VEROVALI ILI NE: Ova misica nije zadovoljna svojim telom! (FOTO)‏

- Ne želim da ugrađujem veće grudi, samo želim da ih ispravim. Mnoge žene žure sa ugradnjom silikona, ali ja nisam jedna od njih - izjavila je nakadašnja misica

  • 15

Bivša misica Danijel Lojd i pored savršanog tela, ipak nije potpuno zadovoljna svojim izgledom, pa želi da se podrvgne još jednoj plastičnoj operaciji. Svemu tome je doprineo negativan komentar na internetu.

Lojdova je do sada imala dve operacije, a sada je na redu i treća, nakon kritike jednog od korisnika Interneta, koji je ostavio komentar u kome je naveo da "ne razume šta se desilo sa misicinim grudima, te da joj se jedna dojka razlikuje od druge".

Danijel, koja je i majka dvoje dece je ubrzo nakon priča da će se podvrgnuti operaciji, demantovala te priče, ali je izjavila da će ipak malo poraditi na njihovom izgledu.

- Ne želim da ugrađujem veće grudi, samo želim da ih ispravim. Mnoge žene žure sa ugradnjom silikona, ali ja nisam jedna od njih - izjavila je nakadašnja misica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA