ATOMSKI ZDESNA: Održana premijera Dragojevićevog filma! (FOTO)

Premijeru filma, u kome glavne uloge tumače Srđan Todorović, Tanja Ribić, Zoran Cvijanović i Bojan Navalec, obeležila je velika posećenost i prisustvo brojnih poznatih ličnosti

  • 6

Nakon jučerašnje predpremijere, posle otvaranja bioskopa "Cineplexa" u tržnom centru Ušće, večeras je održana i premijera novog filma Srđana Dragojevića "Atomski zdesna" u Sava Centru.

Premijeru filma, u kome glavne uloge tumače Srđan Todorović, Tanja Ribič, Zoran Cvijanović i Bojan Navojec, obeležila je velika posećenost i prisustvo brojnih poznatih ličnosti.

Osim protagonista ovog filma i Dragojevića, premijeri su prisustvovali i ostali glumci poput Nataše Ninković, Dragana Mićanovića, i Gorana Jevtića, kao i Nenad Čanak, Tijana Dapčević,  Srđan Gojković - Gile, Zoran Živković i drugi.

U holu Sava Centra, već pola sata pre početka filma, gledaoci su došli u velikom broju, dok su poznata lica pristizala nešto ranije, a poneki su dolazili i pred sam početak filma, oko 20 časova.

(M. M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodezijski

    10. april 2014 | 00:13

    Film je ozbiljan buljakis!!!

  • Nemanja

    10. april 2014 | 12:11

    Film je zestoko sranje !!!

  • Suzana

    13. april 2014 | 14:01

    Jedan od filmova sa jačom porukom. Na kraju sam izašla skamenjenog lica i knedle u grlu. Ogoljena i apsolutna istina onoga u šta se većina nas pretvorila. Sebični, alavi, beskrupulozni, nerealni, samoživi, sujetni... moralni degenerici u svakom smislu. Nažalost! Činjenica je da je S.Dragojević "umetnički deo" mogao i bolje da kreira ali nije bilo potrebe. Ovo je film kome taj umetnički deo i nije potreban. Poruka je dovoljna za sve one koji žele nešto da promene u svom životu. Zato, bravo Srđane!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA