HITNO: Aca Lukas operisan na Novom Beogradu!

- Osećam se dobro, nemam masnice i podlive. Biću na kućnom lečenju nekoliko dana, a čim mi zarastu rane, za desetak dana krećem u Slanu sobu, koja je najbolji prirodni način za lečenje sinusa - rekao je poznati pevač nakon operacije

  • 11

Poznati pevač Aca Lukas juče je operisao sinuse, sa kojima je imao problema već godinama i zbog kojih je trpeo jake bolove i pritisak u slepoočnicama.

Operacija je izvršena na jednoj klinici na Novom Beogradu, endoskopskim putem, bezbednijom i bezbolnijom metodom, kojom se kroz nozdrve ulazi kamerom, što hirurgu omogućuje preciznije kretanje instrumenata i čime se smanjuje mogućnost povređivanja drugih tkiva.

Uz Lukasa je sve vreme bila njegova supruga Sonja Vuksanović.

- Operacija je prošla u najboljem redu. Biću na kućnom lečenju nekoliko dana. Osećam se dobro, nemam nikakve podlive i masnice, ali moram da mirujem - rekao je Aca za Telegraf, koji će uskoro, kako kaže krenuti i na haloterapije: - Čim mi zarastu rane, za desetak dana krećem u Slanu sobu, koja je najbolji prirodni način za lečenje sinusa, zaključuje Lukas za Telegraf.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA