Ame 26. aprila nastupaju u Depou (VIDEO)

Čuveni nemački elektronski dvojac, Frank Viderman i Kristijan Bejer, zabavljaće Beograđane hitovima u okviru velike "Burn Residency Mix Off" žurke

  • 0

Trenutno najtraženiji nemački elektronski tandem "Ame" (Am), koji čine Frank Viderman i Kristijan Bejer, nastupiće uživo 26. aprila u beogradskom Depou (Travnička 3) u okviru velike "Burn Residency Mix Off" žurke. Biće to ujedno prvi "lajv" nastup u Beogradu za Franka Vidermana koji je u ovom neobičnom tandemu zadužen upravo za ovakve nastupe.

Na samom početku ove žurke od 22 časa nastupiće i sedam domaćih finalista svetskog di-džej takmičenja Burn Residency, a za put do nastupa na Ibici boriće se Antrax, Minimalistic, Luka Vuković, Milosss Arsović, Novak, Underboki i Dušan Lazović.

Žurku nastavljaju iskusni Vlada Janjić i Marko Milosavljević u "back2back" setu, a posle nastupa "Ama", u tandemu za pultom biće i pobednica prošlogodišnjeg takmičenja Lea Dobričić i čuveni beogradski producent i di-džej Dejan Milićević.

Prvih 300 ulaznica po promotivnoj ceni od 590 dinara prodaju se na blagajnama Eventima i Gigstiksa, a nakon njihovog isteka, redovna cena u pretprodaji biće 790 dinara.

Frank Viderman i Kristijan Bejer deluju kao prilično atipičan elektronski tandem koji uglavnom nastupa odvojeno - Kristijan kao di-džej, a Frank uživo.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA