Evo kako će izgledati nova Grand televizija! (FOTO)

Direktor Granda Saša Popović kaže da je u scenografiju i emisije Grand televizije uloženo skoro dva miliona evra, kao i da je ovo najveći produkcijski poduhvat do sada

  • 5

Čelnici Grand produkcije su danas otkrili kako će izgledati prostor gde će se snimati sve emisije koje će se emitovati na "Grand televiziji", a mi vam ekskluzivno predstavljamo fotografije iz dva nova studija.

Sasa Popovic (6)

Po prvi put mogla se videti scenografija studija 5 i njegovog blizanca - studija 7, gde će se snimati brojne emisije koje, kako najavljuju Saša Popović i njegovi saradnici, do sada nismo mogli da vidimo na našim prostorima.

Studio 7 se trenutno oprema, gradi se amfiteatar i nove scenografije se postavljaju.

Ova dva studija, primetićemo, izgledaju spektakularno i direktor Granda Saša Popović je ponosno otkrio da imaju i najbolju sliku u državi kao i najbolju rasvetu, binu i opremu u koju je uloženo mnogo novca.

Saša Popović napominje da je u "Grand televiziju" uloženo skoro dva miliona evra, što se tiče opreme, tehnike, emisija i scenografija.

- Mislim da je ovo najbolji i najkvalitetniji muzički kanal i nazvali smo ga narodna televizija - Grand - zaključio je Popović.

( I.V.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bond

    11. april 2014 | 15:47

    Ima kiceraja do jaja

  • Deoba ćelija

    11. april 2014 | 16:37

    Sad se grand umnožio kao ameba deobom,sad umesto jedne bedne emisije,imaćemo dva komada.

  • vaš novinar

    12. april 2014 | 01:26

    Sledi: Grand Fim, Grand Film 2, Grand Film 3, Grand Muzika, Grand Muzika 2, Grand Muzika 3, Grand Family Muzika, Grand Family Muzika 2, ......Grand Porn, Grand Porn 2, ........Grand Kids, Grand Kids 2, ........!!!! Ovo je tek početak Granda.....kao Pink nekad!!! A Grand Plus i Grand Rijaliti!!!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA