Vruća Maxim žurka u Magacinu!

Stanija Dobrosavljević i Vlada Vuksanović prvi put su se pojavili u javnosti nakon povratka sa Kostarike na žurki poznatog muškog magazina u beogradskom klubu "Magacin"

  • 0

U subotu je u klubu Magacin održana Maxim žurka uz mnoštvo poznatih, lepih devojaka, poklona iznenađenja i dobre muzike koju je puštao beogradski di džej Bane Paunović.

Prvi put su u javnosti viđeni Stanija Dobrosavljević i Vlada Vuksanović, povratnici iz Survajvera. Njih dvoje su sedeli blizu, ali odnos između njih ne ide u prilog pričama da su postali par na ostrvu sa kog su se vratili. Ljubazno su se pozdravili, ali ništa dalje od toga se nije desilo. Čak su oboje priznali da su postali samo prijatelji.

Sveže razvedeni Filip Pat je došao u drustvu prijatelja, pevačice Ane Milenković i njenog verenika, ali se zadržao kratko i time na neki način pokazao da nije spreman na "sledeći korak", iako je bio okružen prelepim devojkama.

Anrdej Maričić ih gotovo nije ni primećivao jer je bio u društvu svoje devojke, pa se nameće zaključak da je i dalje jako zaljubljen.

Bane Janković je bio neraspoložen jer mu je falila devojka Katarina koja je bila opravdano odsutna zbog posla i po sopstvenom priznanju nije bio oduševljen ženskom populacijom te večeri.

Vlada Stanojević, uvek vidno raspoložen izjavio je da mu ne smeta što mora da ustaje rano jer voli da bude u toku sa dešavanjima u gradu. Članovi grupe Luna, kojima novi album izlazi za pet dana, su veče proveli u prijatnom ćaskanju sa Slađom Delibašić i njenim drugaricama.

Bilo je još poznatih, kao sto su Vlada Mandić, Dr Feel Good, Saša Denčić i drugi, a opšti utisak je da Matija Tepeš, vlasnik agencije koja stoji iza ovakvih događaja, zaista zna da napravi "vrelu" atmosferu.

(A.Veković)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA