ŽELI DECU NAZAD: Udaje se bivša žena Majkla Džeksona! (FOTO)

Debi Rovi se verila za Džeksonovog bivšeg menadžera Marka Šefela, a u svoj novi idilični život želi da uvede i Paris i Princa, pa je zatražila starateljstvo nad njima

  • 3

Debi Rovi, bivša supruga pop legende Majkla Džeksona, odlučila je da zatraži starateljstvo nad njihovom zajedničkom decom, Paris i Princem Džeksonom, a kao razlog tome jeste što je rešila da se uda i živi na ranču zajedno sa njima i novim mužem.

Naime, Rovijeva se udaje za Džeksonovog bivšeg menadžera Marka Šefela, sa kojim se viđala neposredno nakon razvoda sa Majklom. U trenutku kada ju je zaprosio, ona ga je odbila jer je postajala sumnja da boluje od tumora. 

Nakon što je saznala da ne boluje od smrtonosne bolesti, Debi je pristala da se uda za Šefela, a ovaj put ona u svoj novi idilični život želi da uvede i njenu decu, pa sada traži starateljstvo nad njima.

Debi smatra da bi bilo dobro da njena deca žive sa njom jer ne smatra njihovu baku, Ketrin Džekson, podobnu za starateljstvo nad Paris i Princem, kao ni nad Blanketom, koji nije njen sin, ali želi da ga usvoji.

Bivša žena slavnog Majkla je zabrinuta za svog sina Princa, koji je počeo da se ponaša veoma bahato, ćerku Paris koja je pokušala da izvrši samoubistvo, ali i smatra da posinak Blanket nema dovoljnu pažnju od porodice Džekson.

(Telegraf.rs/Izvor: TMZ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA