SILA: Evo šta vas čeka u večerašnjoj epizodi

Sila uz Boranovu dozvolu odlazi na sastanak upravnog odbora na kom će se birati novi predsednik kompanije, većina prisutnih izglasala je Dilavera za novo predsednika

  • 0

Na televiziji “Pink” večeras se emituje nova epizoda “Sile”sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Sila i Boran su daleko od Mardina, plemena i nemilosrdnog događaja. Međutim, gde god bili, moraće da nastave da se bore za svoje živote, ljubav i nadanja. Dželil tuguje za Mardinom i sam sebi govori da ako je Istanbul rešenje za sve njegove probleme, biće mu najdraži.

Sila uz Boranovu dozvolu odlazi na sastanak upravnog odbora na kom će se birati novi predsednik kompanije. Većina prisutnih izglasala je Dilavera za novo predsednika. Po povratku kući, Sila će biti ljubomorna kada bude ugledala Borana i Zejnep kako se uz osmehe prisećaju školskih dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA