OGROMNI DEKOLTE I SPAVAĆICA: Golišave Rijana i Rita Ora provocirale na dodeli MTV nagrada (FOTO)

Za najbolji film je proglašeno ostvarenje "Igre gladi 2", ali svi su pričali o golišavom Zaku Efronu i oskudno obučenim pevačicama

  • 3

Na dodeli filmskih nagrada MTV-ja koja je sinoć održana u Los Anđelesu, za film godine je proglašeno ostvarenje "Igre gladi 2", ali najviše pažnje su ipak privukle osudno obučene Rijana i Rita Ora, a da i muškarci imaju svog golaća pobrinuo se Zak Efron koji se skinuo do pojasa!

U centru pažnje su bile Rijana i Rita Ora, koje su svojim stajlinzima kompletan događaj pomalo bacile u drugi plan. Pevačice su se pojavile u ekscentričnim izdanjima što je samo još više podgrejalo priče da je Rita Ora zapravo mlađa kopija lepotice sa Barbadosa.

Oru ova poređenja sa Rijanom prate od prvog singla pre nekoliko godina,pa joj je više nego ikada bilo bitno da blista kada je saznala da će se i Rijana pojaviti na crvenom tepihu. 

Rita je za ovaj događaj odabrala crnu strukiranu toaletu po principu crno je uvek u modi a, Rijana je kao po dogovoru sa mlađom koleginicom odabrala belu haljinu koja više podseća na spavaćicu kroz koju se oslikava zategnuto telo popularne pevačice. Da ne bude kako žene vladaju crvenim tepihom pobrinuo se miljenik devojčica Zak Efon koji je bez majice reklamirao svoje savršene trbušnjake.

Inače, na ceremoniji koju je vodio Konan O'Brajen za najbolje glumce su proglašeni Dženifer Lorens i Džef Hačerson za svoje uloge u filmu "Igre gladi 2", dok su za najbolji poljubac nagrađeni Dženifer Aniston, Ema Roberts i Vil Pulter za trostruki "cmok" u komediji "Upoznajte Milerove".

(M.P.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefi

    14. april 2014 | 17:54

    Stalno pisete o siptarima u zadnje vreme

  • Fashionkilla

    15. april 2014 | 09:36

    Sta ste napali sirotu Rijanu?Da je Ana Nikolic ovo obukla,a ovo sto Rijana nosi donekle jeste njen stil,vi biste rekli vauuuu,zanosne obline,ekstravagantna,zavodljiva itd.Rijana dzak da obuce i dalje bi bila bomba.

  • Miš

    14. april 2014 | 22:00

    Ono i jeste spavaćica.. Kod nas bi je proglasili ludom da dodje u spavaćici i bade mantilu, a glupi Ameri to smatraju modom..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA