Danijela Vranić: Izboriću se za svoje zdravlje

Pevačica je sedam dana ležala na Vojnomedicinskoj akademiji, gde se lečila od posledica hemijsko-laserskih tretmana mršavljenja, kojima se podvrgavala pre godinu dana

  • 0

Uprkos tome što su mnogi mislili da se u medijsku ilegalu povukla kako bi u miru mogla da radi na novim pesmama, prava istina je da je Danijela Vranić pokušala da, daleko od očiju javnosti, dobije bitku za svoje ozbiljno narušeno zdravlje. Pevačica je sedam dana ležala na Vojnomedicinskoj akademiji, gde se lečila od posledica hemijsko-laserskih tretmana mršavljenja, kojima se podvrgavala pre godinu dana, zbog čega je došlo do pravog metaboličkog haosa i disbalansa hormona u organizmu.

''Mnogo mi je teško! Poremetila sam hormone zbog hroničnog zamora, brojnih nastupa i stresa. Usled svega mi se drastično usporio metabolizam! Srce mi je u redu, hvala Bogu. Popravila mi se krvna slika i rezultati su dobri, osim ovoga što sam navela. Ipak, smatram da ću uz adekvatnu terapiju veoma brzo ojačati i da će sve biti u redu'', kaže Danijela Vranić za magazin ''Svet''.

Pevačica kaže da je bez obzira na ozbiljne probleme kroz koje prolazi, bila srdačna sa osobljem u bolnici.

''Baš mi je bilo drago kada su rekli da sam njihovo mezimče na odeljenju. Sestre su mi rekle da ih je oduševilo to što nemam nikakve komplekse. Preporučili su mi da otputujem negde, da se opustim i dobro odmorim. To ću i uraditi! Otkazala sam sve nastupe, i rezervisala sobu u jednom fantastičnom spa hotelu'', naglasila je pevačica.

(Izvor: Svet / Foto: Svet.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA