Sale vodi kolo, ko ga ne bi vol'o! (FOTO) (VIDEO)

Na velikom "Grand" veselju među gostima su bili i Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta, Saša Matić, Darko Lazić i Ana Sević, Aca Lukas sa suprugom Sonjom, Neda Ukraden, Goran Bregović i drugi

  • 4

Spektakularnom žurkom za prijatelje i kolege "Grand" produkcija, je sinoć otvorila novo poslovno poglavlje. Grand televizija započela je sa radom, a na koktelu tim povodom okupilo se više od 500 zvanica sa estradeDok je viski tekao u potocima, veselje je trajalo do ranih jutarnjih časova, a među najrazigranijima su bili Saša Popović i Lepa Brena.

Dok su se skoro svi hvatali za mikrofon, na žurki koja je trajala do dugo u noć ipak najveseliji među veselima bili su glavni i odgovorni na ovaj novi projekat naša muzička zvezda Lepa Brena i Saša Popović.

Brena je na plesnom podijumu još jednom demonstrirala dominaciju kada je sa dosta mlađim koleginicama u petoj deceniji mrdala kukovima kao u diskoteci, dok se Saša držao već dobro isprobanog recepta igrajući kolo u društvu voditeljke Dragane Katić i svojih bliskih saradnika.

Posebnu pažnju izazvala je pojava članova bivšeg "ljubavnog trougla" koji čine Ana Nikolić, Ćazim Osmani i Manda Popović koji su na proslavu stigli odvojeno ali u kratkom vremenskom intervalu.

Ni ljubiteljima dobre čašice nije bilo dosadno, a za to se pobrinula Nada Topčagić koja je u pauzama između pesama podizala atmosferu među gostima koji su uživali u najekskluzivnijim kulinarskim specijalitetima i pićima.

Brenin mlađi sin Viktor veselio se sa prijateljima, bez Stanije i Aleksandre Prijović sa kojima su ga mediji spajali poslednjih nekoliko nedelja.

Na "Grand" veselju su bili i Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta, Saša Matić, Darko Lazić i Ana Sević, Aca Lukas sa suprugom Sonjom, Neda Ukraden, Goran Bregović i drugi.

Pogledajte kako Saša kolo vodi, a Brena igra salsu:

(Milan Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA