NIJE ŠALA! Povraća svaki put kad vidi Kim Kardašijan! (FOTO)

- Dovoljno je samo da čujem nazalni glasić Kim i odmah ruke počinju da mi se tresu, teško dišem i počinjem da se znojim - tvrdi izvesni Majk Ames, prodavac iz engleskog gradića Eksiter

  • 11

Dok se drugi plaše mraka, pauka, vode i ko zna čega još, Britanac Majk Ames ima veoma retku fobiju - on povraća svaki put kada vidi Kim Kardašijan na televiziji, u novinama, ma, bilo gde!

Ames (24), trgovac iz Eksitera, tvrdi da zaista boluje od ovog neobičnog poremećaja i da se ne radi o prvoaprilskoj šali i pokušaju da dobije jeftin publicitet.

Majk kaže da je sve počelo kada mu je pre nekoliko godina tokom jedne epizode rijalitija "Keeping Up With The Kardashians", pripala muka, a kako tvrdi otada mu se stanje stalno pogoršavalo.

- Dovoljno je samo da čujem nazalni glasić Kim Kardašijan i odmah ruke počinju da mi se tresu, teško dišem i počinjem da se znojim. Zatim slede grčevi u stomaku i mučnina, i tada je jedino rešenje da otrčim u kupatilo i povratim - ispričao je Ames, a vi sami procenite koliko istine ima u njegovoj priči.

(Telegraf.rs/ Metro.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VojvodinaONLINE

    17. april 2014 | 17:36

    Iste simptome imam i ja kada cujem ili vidim Jelenu Karleusu, samo sto umesto povracanja imam problem u vidu VELIKE NUZDE!

  • TeBra

    17. april 2014 | 16:58

    Hahahahaha koji car! :D

  • Petar Arsenijević

    17. april 2014 | 17:52

    To se i meni dešava kad vidim Sonju Biserko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA