MILOJKO PANTIĆ: Igraću salsu na Marakani ako pobedimo u Plesu sa zvezdama! (FOTO)

- Prihvatio sam učešće u ovom šou programu da bi mi dan bio ispunjeniji, jer penzionerski život nije toliko dinamičan, a imam i prelepu partnerku koja me mazi i pazi - kaž poznati sportski novinar za Telegraf

  • 3
Ples sa zvezdama, Milojko Pantić Foto: Marko Todorović

Legendarni sportski komentator Milojko Pantić ponovo je u žiži interesovanja, ovaj put ne zbog svojih sada već antologijskih izjava tokom prenosa utakmica, nego zbog učešća u humanitarnom šou-programu "Ples sa zvezdama".

Sa partnerkom, plesnim instruktorom Zoranom Miljkovac on već nekoliko nedelja naporno sprema različite plesne stilove i koreografije uz priznanje da mu prija sav taj napor, jer se podmladio i stekao neke nove prijatelje ali i obnovio neka starija poznanstva.

Ekskluzivno za Telegraf, Zorana i Milojko su nas pustili da zavirimo na probu plesa za sledeću emisiju, odakle smo pokupili puno dobre energije i smeha uz neki plesni korak.

- Mnogo mi je drago što sam deo svega ovoga. Prihvatio sam učešće da bi mi dan bio ispunjeniji, jer penzionerski život nije toliko dinamičan a bogatiji sam za iskustvo i neke nove ljudske veličine poput: Aleksandra Josipovića, Marije Prelević, Nikole Mandića, Konstantina Kostjukova, Nemeša, Nigora, Tanje Bošković, moje mezimice Lene, ali i prelepe partnerke Zorane Miljkovac koja me pazi i mazi - rekao je Milojko za naš portal, da bih se u konverzaciju "ubacila" i njegova partnerka:

- Mnogo se dobro zabavljamo dok vežbamo. Imam najboljeg partnera opraštam mu to što je zvezdaš - kroz smeh dobacuje Zorana dok se oboje zagrevaju u sali plesnog kluba jednog kišnog popodneva u srcu Beograda.

- Zadovoljna sam kako savladava ples, još koju nedelju i biće profi, a imam u planu i liniju da mu dovedem do savršenstva - nastavila je Zorana, a onda se Pantić "umešao" u razgovor:

- Hajde da im pokažemo onaj ulazak iz paso doble kad ti prilazim, taj deo mi je omiljeni - rekao je Milojko i dodao:

- Mi zapravo mnogo bolje igramo na probama nego na televiziji, uvek tu poslednju probu izvedemo najbolje. Ako pobedimo plesaćemo salsu na Marakani - dobacuje kroz smeh poznati sportski novinar, sa čim se Zorana slaže iako je vatrena navijačica Partizana što ovaj par čini još interesantnijim od svih.

- Ok drugari, izvinite nas moramo sad ozbiljno da treniramo sledeći par ima termin za sat vremena. Hvala vam što ste nas posetili i dođite nam opet - rekli su za kraj Zorana i Milojko.

(M. Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA