Da li je seks uslov za učešće u Velikom Bratu?

Pobednica rijatijia "Parovi" Zorica Dukić kaže da joj je izvesni menadžer koji je tvrdio da ima veze u "Emotionu" nudio da je ubaci u "Velikog Brata" ako spava sa njim

  • 6

Zorica Dukić koja je 2011. pobedila u rijalitiju "Parovi" tvrdi da joj je izvesni menadžer nudio učešće u "Velikom Bratu", ali pod uslovom da ima seks sa njim, što je ona, kako kaže, odbila.

Dukićeva navodi da ju je sa menadžerom Aleksandrom Tošićem upoznao bivši dečko koji živi u Švajcarskoj.

- Nekoliko puta smo se videli na kafi i on je stalno pričao kako u "Emotionu" postoji neki lobi protiv mene i kako će mu biti veoma teško da me ubaci u taj rijaliti. Dan pre nego što je trebalo da odemo na sastanak sa Aleksandrom Miljušem, producentom "Velikog Brata", on me je pozvao i predložio da dođe kod mene, navodno da napravimo "strategiju" razgovora - priča Zorica za "Alo" i dodaje da je zatim Tošiću poslala poruku da on ne računa da će među njima biti nešto više, nakon čega joj je on poslao SMS u kojem je napisao:

- Upravo sam se pomirio... Istina je da bih učinio sve za to i iscimao sam se ovih dana oko toga, ali kad neće, neće...Ti se samo pomiri da ima mnogo lepših i mlađih i atraktivnijih od tebe svaku noć... Ali iz nekog razloga hteo sam tebe da kre*nem...Jbg...Pozzz.

Sa druge strane, Tošić je izjavio da ne poznaje Zoricu i da nema nikakve veze sa "Velikim Bratom" dok producent ovog rijalitija Aleksandar Miljuš kaže da je u pitanju dezinformacija.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA