VREDELO JE POKUŠATI: Bela kuća odbila zahtev za deportaciju Bibera!

- Žao nam je što ćemo vas razočarati, ali mi nećemo komentarisati ovaj slučaj. Prema tome, neka drugi iznose svoje mišljenje o slučaju gospodina Bibera - navodi se u saopštenju Bele kuće

  • 5

Nakon što je onlajn peticiju za proterivanje Džastina Bibera iz Amerike, potpisalo više od 270.000 ljudi, konačno se oglasila i Bela kuća koja je sve razočarala šturom izjavom da neće komentarisati ovaj zahtev kao i da naravno, neće, bilo šta preduzeti po tom pitanju!

Inače, peticija je pokrenuta krajem januara na sajtu We the People koji pripada Beloj kući, i tamo se navodi da je, da bi se neki zahtev uzeo u razmatranje, potrebno prikupiti najmanje 100.000 potpisa.

Al' ne lezi vraže, Obamina administracija se pozvala na svoje diskreciono pravo da pojedine pritužbe odbaci bez objašnjenja, iako one spadaju pod federalnu nadležnost.

- Žao nam je što ćemo vas razočarati, ali mi nećemo komentarisati ovaj slučaj. Prema tome, neka drugi iznose svoje mišljenje s slučaju gospodina Bibera. Ali, u svakom slučaju, drago nam je što se interesujete za probleme u vezi sa imigracijom - navodi se u saopštenju Bele kuće.

(Telegraf.rs/ Huffington Post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA