HUMANO: Glumci iz Montevidea i Zvezde Granda igraju utakmicu za malog Uroša

Celokupan prihod sa humanitarne akcije koja se 30. aprila organizuje na stadionu Voždovca namenjen je lečenju četvorogodišnjeg Uroša Karapandžića koji je oboleo od cerebralne paralize

  • 7

Pevači Darko LazićMilan MitrovićAndrija MarkovićAca Lukas, i Stefan Petrušić odmeriće snage sa Mošom, Tirketom, Jakšom, Ivicom Bekom i drugim likovima iz filma "Montevideo" sa ciljem da se prikupi novac za lečenje četvorogodišnjeg Uroša Karapandžića koji je oboleo od cerebralne paralize.

Ekipa sačinjena od pevača "Grand" produkcije i filma "Montevideo Bog te video" odigraće egzibicionu humanitarnu utakmicu za malog Uroša na stadionu FK Voždovac 30. aprila od 17 časova.

Na ideju o humanitarnoj utakmici došla je pevačica Rada Manojlović, nakon što se u akciju za pomoć dečaku uključio njen novi dečko košarkaški trener Momir Gajić.

Da ekipa Grand produkcije ne bi ušla kao autsajder u meč akciju će podržati naši proslavljeni fudbalski asovi Zoran Bata Mirković, Ivica Kralj, Perica Ognjenović ali i v.d. selektora reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović koji će posle dužeg vremena opet nositi kopačke, ovaj put za Uroša.

Pevač Darko Lazić je otkrio da ostatak ekipe nagovara direktora "Granda"  Sašu Popovića da obuje kopačke zajedno sa njima ali da to još nije apsolutno izvesno.

- Ozbiljno treniramo, imali smo juče prvi trening i nagovarali smo Sašu da nam se priključi, videćemo šta će biti. Jedva čekamo utakmicu i nećemo im tako lako dati da nas pobede - rekao je Darko kroz smeh na šta se nadovezao glumac Andrija Kuzmanović koji u filmu igra golmana Jakšu da ni oni neće tako lako propustiti priliku za pobedu.

Pao je dogovor između ekipa da ako "Montevideo" pobedi, pevači će im pevati do kasno u noć sa čime su se Milan Mitrović i Darko Lazić složili uz komentar da je njima to lagano zagrejavanje.

Program na stadionu FK Voždovac počinje 30.aprila od 17 časova kada će na teren prvo izaći školarci dve osnovne škole sa opštine Voždovac koji će takođe utakmicom podržati akciju prikupljanja novca za Uroša.

(Milan Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA