SILA: Evo šta vas očekuje u večerašnjoj epizodi

Esma želi da se osveti Sili, te odlazi kod Zejnep na razgovor na kom će joj dati fotografije koje je krišom uzela iz Siline kancelarije

  • 0

Na televiziji “Pink” večeras se emituje nova epizoda “Sile”, sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Sila odlučuje da se suprotstavi Zejnep. Ponudiće Boranu da se svi zajedno vrate u Mardin, ali Boran to ne prihvata. On ne želi Sili da kaže da je Bedarina terapija razlog zbog kog hoće da ostane u Istanbulu, već koristi terapiju kod Zejnep kao izgovor.

Ta situacija dodatno će zabrinuti Silu. Sa druge strane, Esma želi da se osveti Sili, te odlazi kod Zejnep na razgovor na kom će joj dati fotografije koje je krišom uzela iz Siline kancelarije, a na kojoj se nalazi Zejnep. Nakon razgovora sa njom, Esma u ruci ima jak adut koji može da iskoristi protiv Sile. Omer shvata da je Zejnep zaljubljena u Borana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA