DANIEL KAJMAKOSKI: Nisam dobio ni pare, ni auto iz X Factora, niti znam kad ću! (FOTO)

- Trebalo je da dobijem nagrade i da mi finalisti krenemo na turneju... Za sada sam tu u Beogradu i čekam da vidim šta će se desiti - navodi pobednik "X Factora" za Telegraf

  • 24

Mesec dana nakon pobede u velikom finalu "X Factora", makedonski pevač Daniel Kajmakoski za Telegraf kaže da nije dobio nijednu od obećanih nagrada - ni 10.000 evra, ni automobil "mini kuper", kao i da ne zna kad će se to dogoditi!

Daniel navodi da radi na albumu, koji je takođe deo njegove nagrade, ali da je potpuno neizvesno kad će se njegov novi materijal pojaviti u prodaji.

Još tokom prenosa finala iz "Kombank arene", voditeljka Ana Mihajlovski je saopštila da će Kajmakoskom novac biti uplaćen "za tri dana na račun" i da će automobil dobiti nakon nekoliko dana.

Međutim, od toga, bar za sada, nema ništa, što nam je potvrdio i Daniel.

- Najbolje bi bilo da pozovete produkciju i njih zamolite za komentar. Istina je da nisam još ništa dobio, ni pare, ni auto. Zaista ne znam koji su razlozi i kad će se to dogoditi. Što se albuma tiče, počeli smo s radom, probao sam neke pesme, ali vam ne mogu reći kad će biti objavljen - priča za Telegraf talentovani pevač koji se nedavno preselio u Beograd.

U "paketu" uz obećani album se nalaze i dva spota, Prvobitni plan je bio da prvi video bude objavljen kao najava CD-a, ali Kajmakoski i ovde ponavlja da ne zna kada će se to dogoditi.

- Trebalo je da dobijem nagrade i da mi finalisti krenemo na turneju... Za sada sam tu u Beogradu i čekam da vidim šta će se desiti - kaže na kraju Daniel.

Iako je "X Faktor" emitovan na Pinku, ova televizija ne duguje učesnicima nagrade, već je u pitanju "MBK produkcija", vlasnik licence za ovaj rijaliti.

Kako nezvanično saznajemo, Kajmakovski će ipak dobiti automobil, najverovatnije sredinom naredne nedelje.

(Milan Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • green

    24. april 2014 | 21:31

    A mi pomislili nešto se promenilo.

  • Ana

    24. april 2014 | 22:35

    Produkcija se nije bas sjajno pokazala u organizacionom smislu, ali te dve nagrade su trebali da obezbede sponzori. Izblamirali su se svi zajedno u ocima javnosti. Nadam se da samo kasne...... .....ti takmicari su odvojili 5-6 meseci svog zivota za x faktor, hiljade ljudi je glasalo i oni se sada prave blesavi......

  • Nagasaki

    24. april 2014 | 22:17

    Vazno da je organizator uzo debele para! Koga brigaju takmicari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA