Otkrivena Open Air lokacija Serbia Wonderland Festivala (VIDEO)

Atrijum sa svojim velikim galerijama može da primi oko 10 000 posetioca i predstavlja pristupačnu i atraktivnu lokaciju i za brojne posetioce koji su najavili svoj dolazak iz zemalja regiona

  • 1

Mesto održavanja ovogodišnjeg "Serbia Wonderland Open Air Festivala" 20. i 21. juna biće prostor raskošnog atrijuma koji se nalazi na otvorenom prostoru Beogradskog Sajma.

Atrijum sa svojim velikim galerijama može da primi oko 10 000 posetioca i predstavlja pristupačnu i atraktivnu lokaciju i za brojne posetioce koji su najavili svoj dolazak iz zemalja regiona.

- Drago nam je što će prvi Serbia Wonderland Open Air biti održan na mestu na kome smo zajedno sa publikom krenuli u izgradnju Festivala Budućnosti i kroz 3 događaja i ukupne posete od preko 16.000 ljudi došli u priliku da na leto kroz 2 dana festivala ugostimo 9 svetki poznatih EDM di-džej imena. Vreme je da stignemo do cilja koji smo zajedno zacrtali. Očekujemo eksploziju pozitivne energije i osmeha u atrijumu ! - ističu iz Jungle Tribe-a

Najavu lokacije možete pogledati na sledećem snimku:

Pored muzičkog organizatori najavljuju i bogati scenski sadržaj. Laseri, specijalni efekti, performeri, bodi-art, filmska zona, čil zona, fan pit, VIP galerija su deo sadržaja koji vas očekuje na festivalu. Raspisan je i konkurs za mlade scenografe, performere, kostimografe i ostale umetnike koji žele da svojim delima doprinesu izgledu prvog "Serbia Wonderland Open Air Festivala".

Svi zainteresovani mogu slati svoje radove i dobiti više informacija na e- mail adresi : wonderland.konkurs@gmail.com

Podsetimo da su svoje učešće na festivalu potvdila i sledeća imena: Beltek, Futuristic Polar Bears, Ibranovski Music, Jorn Van Dajnhoven , Kill the Buzz, Omnia, Photographer, Šon Tajas, di-džej Stephanie i Ikerya Project.

Ulaznice za Serbia Wonderland Open Air Festival po ceni od 1.500 dinara, za oba dana festivala, mogu se kupiti na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribea, Njegoševa 31v.

Više informacija možete dobiti na sajtu Serbia Wonderland Festivala, kao i na Fejsbuk stranici ove manifestacije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA