Bobi Braun: Vitni me navukla na drogu, zbog nje sam postao beskućnik

Nisam uzimao kokain sve dok nisam upoznao Vitni. Uz nju sam počeo da uzimam sve čega sam se mogao domoći, od kokaina do heroina, tvrdi Bobi Braun

  • 0

Bivši suprug preminule Vitni Hjuston izjavio je da je zbog nje upao u dugove, navukao se na drogu i živeo kao beskućnik. Pevačke dive više nema, pa ne može da se brani od raznih optužbi koje je nakon njene smrti  Bobi Braun izneo protiv nje. Pevač tvrdi da je postao beskućnik 2006. godine nakon što je bankrotirao plativši Vitnino lečenje od zavisnosti 10.000 američkih dolara. Kaže kako je u to vreme "živeo u automobilu".

I to nije sve! Bobi planira da objavi sve prljave detalje njihovog privatnog života u knjizi, u kojoj će ponoviti svoje ranije tvrdnje da je Vitni njega uvukla u svet droge, a ne on nju.

- Nisam uzimao kokain sve dok nisam upoznao Vitni. Koristila je kodirana imena kad je naručivala drogu - "dečko" je bio heroin, a "cura" kokain. Uz nju sam počeo da uzimam sve čega sam se mogao domoći, od kokaina do heroina - izjavio je Bobi.

(A.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA