KRALJEV ŠOU: Voditelj Hepija u potpuno novom izdanju!

- U moru istih i sličnih emisija, potrebno je iskočiti iz koloseka i gledaocima ponuditi nešto novo, posebno segmente u kojima i oni mogu da se pokažu - objašnjava Danijel Đurić

  • 7

Malo je ko verovao da će Dejan Stanković Kralj izaći iz uloge voditelja "Lude kuće", ali u novoj emisiji "Hepi" televizije "Kraljev šou", koja se emituje petkom, u 22 časa, pokazuje svoje novo lice.

- U razgovoru sa Danijelom Đurićem, producentom emisije, bilo je neophodno napraviti neke izmene - rekao je Kralj.

Kolaž dobre muzike, vedrog razgovora, ali i delovi emisije u kojima se dokazuju mladi talenti i traži pomoć za one, kojima je najpotrebnija, pokazalo se kao dobra ideja.

- U moru istih i sličnih emisija, potrebno je iskočiti iz koloseka i gledaocima ponuditi nešto novo, posebno segmente u kojima i oni mogu da se pokažu - objašnjava Danijel Đurić.

- Dobri gosti, vrhunski pevači, uvek podižu gledanost, ali posebna je draž pružiti priliku mladim, talentovanim ljudima, da se u jednom delu emisije dokažu i dobiju šansu da neko vidi to što oni znaju, naročito na televiziji. Mada su mišljenja bila oprečna, ipak, nismo odustali da u jednu ovakvu emisiju, koja bi trebalo da je pre svega, zabavna, ubacio jedan, i te kako ozbiljan deo, apel za pomoć.

Može se reći da se isplatilo ulaganje u tim Danijel Đurić - Dejan Stanković, zbog kojih je svojevremeno na "Hepi" televiziji boravio i konsultant iz ekipe Džerija Sprignera, odajući im male tajne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA