Sofija Vergara snima trojku!

- Nisam osećala potrebu da smršam zbog scena seksa u filmu. Ne držim dijetu, zapravo ja ne verujem u dijete - kaže lepotica

  • 1

Glumica Sofija Vergara snimila je eksplicitne scene i to ni manje, ni više, nego sa Šeron Stoun i Džonom Turturom, koji u filmu "Bledi žigolo", tumači ulogu eksort momka za dobrostojeće dame.

Lepotica priznaje da joj nije bilo prijatno tokom snimanja "trojke". Prelepa glumica je zahtevala da na snimanju škakljivih scena izgleda prirodno, odnosno da ima vrlo malo scenske šminke na sebi.

- Meni se ne dopada da budem skroz našminkana, a niko mi nije rekao da tako mora da bude. Za vreme snimanja sam izbegavala i da se sunčam kako ne bih imala razliku od kupaćeg kostima - rekla je Sofija koja je dodala da nije osećala potrebu da smrša zbog filma, konkretno zbog scena seksa, kao i da ne veruje da neko može da smrša ako se stalno suzdržava od hrane koju voli.

- Nisam osećala potrebu da smršam zbog scena seksa u filmu. Ne držim dijetu, zapravo ja ne verujem u dijete. Jedem umereno. Jedina slabost su mi slatkiši, ali se trudim da i tu pronađem neki balans - rekla je glumica za "New York Post".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA